TAKK!

Postet av Michael Söderström den 20. Des 2023

God Jul & Godt Nytt År!

Vi ønsker å rette en STOR takk til alle dere som jobber frivillig for å få driften av Ullern Basket til å gå rundt. Dere som i dugnadsånd kjører til kamper, sitter sekretariat, arrangerer hjemmekamper, tar hallvakter og kioskvakter, er foreldretrenere og lagkontakter. Dere betyr mer for klubben enn dere aner. Tusen takk!

STOR takk også til Ullern Baskets venner for et positivt og inkluderende tiltak. Sååå hyggelig å se dere i hallen på hjemmekamper, en flott sosial greie og sikkert også en stor ressurs for klubben på sikt.

Tusen takk til alle trenerne våre. Dere gjør en kjempejobb og vi ser at dere utvikler dere som trenere, både på camper og med deres faste lag.

Til sist en STOR takk til dere som sitter i STYRET. Dere takker alle andre for jobben de gjør, men dere fortjener selv anerkjennelse. Dere jobber mer enn folk aner for at dette skal gå rundt, uten godtgjørelse annet enn den meningen det gir å brenne for klubbens arbeid. TUSEN TAKK for deres engasjement og lederskap, dere er en herlig gjeng.

Hilsen oss ansatte

Michael og Ståle

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.